Oplevelser og aktiviteter

Vikingeborgen Borgring

I 2014 fandt arkæologer en glemt vikingeborg.
Nu er arkæologerne tilbage for at udgrave vikingeborgen, og du kan følge udgravningen på nærmeste hold.

Onsdag d. 1/6-2016 åbner udgravningen af Borgring for gæster.
Kom ud og se:

Monument

Vi har iscenesat den engang enorme fæstning, så du bedre kan forestille dig, hvor imponerende et sted det har været. Du møder ikke bare et hul i jorden, men et spektakulært monument over de stolte vikingers ingeniørkunst

360* video

Tag med på en 360-graders videorundvisning i arkæologiens og vikingetidens verden. Normalt er der adgang forbudt for gæster i selve udgravningerne, men det er næsten som at være der selv, når du bruger vores app.

Virtual reality oplevelse

Med i billetprisen følger også et par kompakte Virtual Reality-briller til din mobiltelefon. Med dem kommer vikingernes verden lige pludselig meget tæt på. Vi har nemlig genskabt borgen, så du kan rejse tilbage i tid og se dig omkring.

Fund fra vikingetiden

I containercentret har vi udstillet smukke og sjældne fund fra vikingetiden. Via vores smartphone-app fortæller Jens og hans team om genstandene, hvordan de blev fundet og hvad de har betydet.

 

Yderligere information finder du på hjemmesiden Vikingeborg.dk

 

 

 

 

Gå- og cykleturer.
I kort afstand fra Danhostel Køge ligger Åsen. Man kan gå eller cykle på Køge Ås ad den 22 km lange Køge Å-sti, der ender i Regnemarks Bakker ved Borup. Gå en tur i skoven og nyd synet af naturen på alle årstider. Husk dog på, at området er fredet, så pas godt på det. Kort kan fås i receptionen. 


Kanotur på Køge Å.
Man kan leje kanoer i Det Grønne Hus og hos Køge Natur- og Miljøskole på Køge Havn. En kanotur på Køge Å tager ca. 1 time. Redningsveste medfølger:www.naturskolen-koege.dk. eller Det Grønne Hus. Kontakt her: Website  
 

Smagsprøveoplevelse.
Besøg Bryghuset Braunstein på Køge Havn, 
hver den første lørdag i måneden fra kl. 10.00 - 13.00

Her fortælles om Bryghuset Braunstein's tilblivelse, og den øl vi laver, I vil kunne smage på vores øl typer. Besøget i smagsrummet er incl. prøvesmagning for kr. 100,- pr. person. For at smage på vores øl skal du være fyldt 18 år.

Bryghuset Braunstein, Carlsensvej 5, Køge ( i de gamle pakhuse på Havnen)

Grupper på mere end 10 personer bedes kontakte os i forvejen - Tlf: 70 20 44 68 eller via mail: info@braunstein.dk

Top