Lejrskolepakke til danske skoler

Alt inklusive - pr. pers. pr. døgn: kr. 300,- for op til 60 deltager
inkludere nedenstående samt sengelinned og et håndklæde

 

Alt dette får I med i pakken:

 • Stor lækker morgenbuffet
 • Madpakke bestående af en sandwich, frugt og grønt og 1 kildevand)
 • Aftensmad kl. 18:00 1 ret + isvand
 • Eleverne indkvarteres på 4 pers. værelse
 • Lederne indkvarteres på enkelt- eller dobbelt værelser -dog max 2 enkelt værelser pr. lejrskole, ønskes flere enkelt værelser medfører det merbetaling svarende til dagspris for enkelt værelser
 • Gratis internetadgang
 • Der er kaffe/te til lederne under opholdet.
 • GRATIS adgang til Køge Svømmeland, Køge museum og KØS.
 • Boldspil fx. fodbold, basket bold og bordtennisrum
 • Stor have med gyngestativ, vippe og lille fodboldbane
 • Hyggelig tv-stue 

Hvad er et lejrskoleophold:

Opholdet skal være på min. 1 døgn og afholdes i tidsrummet fra mandag - fredag (gælder ikke helligdage og skolers ferie) og er gældende for danske folkeskoler, friskoler, private grundskoler og grundskolekursus max. 16 år, SFO, børnehaver og fritidsklubber.
Minimum antal deltager 20 personer og maks. antal deltagere 60 personer

Deltagerne indkvarteres efter køn og antal i 4 personers værelser, lederne indkvarteres på samme etage som de øvrige deltagere, enten sammen med ledere fra samme gruppe i ene eller dobbelt værelser, max 2 enkelt værelser pr. lejrskole

Klassen skal så vidt muligt ankomme samtidig og betaling skal foretages samlet.

Ønskes betaling via EAN, kontakt da venligst receptionen.

Obs. Gæstekøkkenet kan ikke benyttes af lejrskoler.

Grundet Covid-19 tiltag bedes lærerne give en hjælpende hånd ved buffetten.


Ud på eventyr

Vikingeborgen Borgring

I 2014 fandt arkæologer en glemt vikingeborg.
Nu er arkæologerne tilbage for at udgrave vikingeborgen, og du kan følge udgravningen på nærmeste hold.

Åbningstider
Åben i perioden: 01/06 - 31/08 Alle dage: kl. 10 - 16

Priser
Entré: 40 kr. Børn under 6 år – gratis Gratis rundvisninger dagligt Parkering: 30 kr.

Monument

Vi har iscenesat den engang enorme fæstning, så du bedre kan forestille dig, hvor imponerende et sted det har været. Du møder ikke bare et hul i jorden, men et spektakulært monument over de stolte vikingers ingeniørkunst

360* video

Tag med på en 360-graders videorundvisning i arkæologiens og vikingetidens verden. Normalt er der adgang forbudt for gæster i selve udgravningerne, men det er næsten som at være der selv, når du bruger vores app.

Virtual reality oplevelse

Med i billetprisen følger også et par kompakte Virtual Reality-briller til din mobiltelefon. Med dem kommer vikingernes verden lige pludselig meget tæt på. Vi har nemlig genskabt borgen, så du kan rejse tilbage i tid og se dig omkring.

Fund fra vikingetiden

I containercentret har vi udstillet smukke og sjældne fund fra vikingetiden. Via vores smartphone-app fortæller Jens og hans team om genstandene, hvordan de blev fundet og hvad de har betydet.

 

Yderligere information finder du på hjemmesiden Vikingeborg.dk

 

 

 

Køge Museum har spændende og drabelig historie at fortælle bl.a. Retterstedet på Køge Torv var det mest berygtede i Danmark og er nævnt i flere gamle ordsprog:

”Så hul som Kjøge Kag”, ”Det er bedre at have sine øren, end at miste dem på Kjøge Kag.”

Kagen var et frygtindgydende bygningsværk fra middelalderen, som stod på Køge Torv foran Rådhuset helt til 1799. Den var muret af kridtstens-kvadre. I den rummelige bygning var en dør, og en indvendig trappe førte op til en platform, hvor skampælen rejste sig med en ”Kagmand” (bøddelfigur) og et ris på toppen.

I 1639 blev Kagen istandsat med store omkostninger for byen. Samtlige murermestre og håndværkere deltog i arbejdet, og hele den skafotlignende bygning blev overmalet med blodrød farve. Kagen var bøddelens arbejdsplads og ”uren” eller tabu-belagt som han. Derfor var der altid et søm, som skulle slås helt ind eller andet småarbejde, som skulle gøres færdig på den, således at ingen håndværker eller farende håndværkssvend kunne påberåbe sig ikke at have deltaget i arbejdet på Kagen. Bøddelsværdet, som blev brugt på Kagen kan ses på Køge Museum! 

Køge Svømmeland har plads til det hele med 60 m rutchebane, børnebassin, vandkanoner, modstrømskanaler og masser af legetøj. Stort 25 meter bassin, 4 meter dybt springbassin og 4,5 meter høj klatrevæg samt boblebad med 37 graders varmt vand. Gratis billetter fås i vores reception. 

Besøg Køge Svømmehal's hjemmeside her

KØS er hele Danmarks specialmuseum for kunst i det offentlige rum, museet samler og udstiller ikke de færdige kunstværker, som er placeret ude i det offentlige rum. Men ligesom det gælder på arkitekturmuseer, der heller ikke ”samler” de færdige bygninger, består museets samling af mere end 7.000 tegninger, modeller og andre forarbejder til disse helt særlige kunstværker.

Et af museets mesterværker er Bjørn Nørgaards 17 store farvelagte skitser til Dronningens gobeliner på Christiansborg Slot. 
 
Skal I et smut til TIVOLI i København kører der S-tog hver 10 min. turen tager 35 min.

Se mere Info under Oplevelser.

Send os en mail med Jeres ønsker til info@danhostel-koege.dk og vi sender Jer et godt tilbud!

Top